Александар Шаргић Књиге Биографија

 • Aleksandar Šargić Knjige

  Александар Шаргић написао је књиге: „Није било сеобе Срба на Балкан“, „Српски поглед на свет“, „Праисторија Срба“ и „ Кратки водич кроз праисторију Срба“. У њима даје етнолошке, археолошке, језичке, генетске и друге доказе о аутохтоности Срба. Књиге Александра Шаргића донеле су потпуно нови приступ изучавању српске и светске митологије који се базира на археолошким доказима. Сви најпознатији светски митолошки обрасци у Шаргићевим књигама су објашњени кроз археолошке периоде развоја људског друштва.

  ...
 • Александар Шаргић - Биографија

  Александар Шаргић је српски писац и независни истраживач, аутор књига ’’Српски поглед на свет’’ и ’’Није било сеобе Срба на Балкан’’ (коаутор са Александром Митићем), обе издате 2020. Године 2016. покренуо је Јутјуб канал Србија Глобал који се специјализује за истраживање забрањене српске историје, са акцентом на проучавање фалсификованих делова народне и националне историје.

  ...
 • БОГ ВИД – Врховни Бог старих Срба

  Бог је свевидеће Око, као умно Сунце које стоји над светом и својим умним очима продире у мисли и срца људи, обасјавајући све створено. Наша душа је око од Ока, вид од Вида и светлост од Светлости. Међутим, по паду у грех на нашем оку (тј. души) су болести, тј. греси. Скини белило и угледаћеш мислено Сунце, бесконачно Око, које је безбројно пута светлије од вештаственог сунца.” (Кронштатски, Мој Живот у Христу, 27. глава)

  ...